Coafor

contact@zenitybeauty.ro 0723.936.489

Zenity Beauty

Vrei un look nou care să atragă toate privirile? Modul în care este îngrijit și aranjat părul contează enorm atunci când îți dorești să fii cea mai frumoasă.

La Zenity Beauty, avem stiliști profesioniști, cu experiență ce pot veni în ajutorul tău cu sfaturi pertinente despre modul în care ar trebui să te coafezi astfel încât trăsăturile tale să fie scoase în evidență. De asemenea, în funcție de preferințe poți alege atât coafuri moderne, cât și clasice sau elegante.

Produsele folosite în coafor sunt profesionale – părul tău va prinde exact culoarea dorită (în cazul în care vrei să îl vopsești) și va fi protejat.

Coafor Militari

Atât tunsoarea cât și coafatul părului infulențează forma feței – astfel trebuie să fii foarte atentă cum îl aranjezi. Există foarte multe criterii pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când îți alegi coafura:

  • Lungimea părului
  • Textura părului
  • Tipul părului (normal, gras, uscat, deteriorat)
  • Vârsta
  • Jobul
  • Stilul de viață

Nu ezita să ne ceri sfaturi în salon – coafor-ul îl găsești în Militari Residence, la Zenity Beauty.

Despre noi

Zenity Beauty este locul in care ne detasam de problemele zilnice, de rutina, de deadline-uri si de agitatie, si ne acordam timp pentru relaxarea mintii si a corpului, imbogatindu-ne spiritual si sculptandu-ne silueta.

Contacteaza-ne

Militari Residence, str. Rezervelor nr, 89, bl 1, ap 4.

0723.936.489

contact@zenitybeauty.ro

Formular de contact

Program

Luni - Vineri
10:00 - 21:00

Sambata
10:00 - 16:00

Duminica
Inchis

Social Share